Doe je het graag zelf?

Wanneer je wil en waar je wil?

Op je eigen tempo?

 

Dan heeft ELS een online oogyoga bibliotheek voor je.

 

Klik op de afbeelding en ontdek wat je precies kan verwachten van dit aanbod.

Dit is wat cursisten zeggen over de ‘roadmap’ en de geleide oogyogasessies:

Begeleid door Els en met de ‘Roadmap naar Helder Zicht’ in de hand ben ik een reis begonnen die heel veel verduidelijkt heeft van wat ik nota bene al eerder had vernomen. Door het volgen van de ‘Roadmap Naar Helder Zicht’ heb ik ontdekt hoe wezenlijk de mindset is, die ten grondslag ligt aan wazig zien en het verbeteren daarvan. Mijn zien is namelijk voor een groot deel op gewoonten gebaseerd. In deze cursus leerde ik die gewoonten te onderkennen en geleidelijk aan te wijzigen. Ik heb een heel aantal onderdelen zeer gewaardeerd, te weten:
• de affirmaties,
• de ingesproken meditaties die een absolute aanwinst blijken te zijn en overal te gebruiken, wanneer je die op je smartphone installeert en
• de vele aanvullende informatie d.m.v. de even zovele bijlagen.
De wijze waarop de cursus is opgezet, de zorgvuldige planning ervan en de opgewekte presentatie door Els hebben mij 10 weken lang steeds doen uitzien naar de volgende video lesdag.

Ben Wardenburg, Heerde NL

Ik wil je laten weten dat ik de cursus tot nu toe als erg fijn ervaar. Het mooie is dat ik ook al iets verschil ervaar. Ik doe de ontspanningsoefening elke dag, dagelijks zwaaien en palmen en af en toe zet ik mijn bril af. En ik merk dat het wat rustiger wordt voor mijn ogen en zelfs dat ik iets beter zie door mijn bril. Ik vind dat geweldig en een motivatie om door te gaan.
Je hebt een prettige stem om naar te luisteren daarom doe ik de visualisatie ook graag.

Hedy Mintjes