Zijn je armen te kort geworden?

Krijg je de kriebels als je die leesbril weer niet vindt als je hem nodig hebt?

Vind je dat op- en afzetten van die leesbril maar een gedoe?

Wil je vermijden aan de leesbril te ‘moeten’?

Op zaterdag 4 maart 2023 start het ‘Start to read without glasses’ traject

Dit traject omvat een intensieve reeks van 6 zaterdag voormiddagen waar je alle ‘ins & outs’ aangereikt krijgt om minder afhankelijk van je leesbril te worden of hem zelfs helemaal niet meer nodig te hebben.

De nadruk ligt op het in de praktijk brengen van de specifieke dr. Bates activiteiten & technieken voor leesbrillen en het opstarten van een dagelijkse routine. 

Elke lesdag (behalve de 1ste) start met een opvolging (accountability) zodat er snel ingespeeld kan worden op je specifieke behoeftes en/of dingen waar je tegenaan loopt.

 

‘Het is eenvoudiger 10 boeken met filosofie te vullen dan één principe in praktijk te brengen.’ – Leo Tolstoj

Data traject ‘Start to read without glasses’

 

Elke 1ste & 3de zaterdag van de maand is er opvolging & les: 4 maart – 18 maart – 1 april – 15 april – 6 mei – 20 mei          Op 3 juni is er een ‘bonusles’ voor wie vanwege omstandigheden een les zou gemist hebben. Wie er alle 6 lessen bij was, krijgt deze ‘bonusles’ gratis cadeau.

We starten telkens om 10u en ronden af tegen 12u30

We werken met een kleine groep deelnemers zodat je optimale persoonlijke input krijgt omtrent jouw gezichtsvermogen. Het mini traject kan doorgaan wanneer er minimum 4 deelnemers zijn. 

De lessen vinden plaats op het kantoor van ‘I Relax’ v.z.w. dat gelegen is in de Dwarsweg 1 in Tielrode, België. Van zodra het weer het toelaat, is er les in het openlucht klaslokaal.

 

Wat is je bijdrage?

Je investering voor dit traject ‘Start to read without glasses’ van 6 zaterdag voormiddagen is € 249.

Dit is inclusief een digitaal handboekje, lees- en letterkaarten om thuis aan de slag te gaan, het gebruik van het lesmateriaal, thee & gefilterd water én de gratis ‘bonusles’ van 3 juni.

Inschrijven doe je door een mailtje te sturen naar eyeloveseeing@gmail.com

‘De dag na de oogyogadag heb ik 25 blz. gelezen in een heel moeilijk boek en dat allemaal zonder bril.‘ – Anne Vermeir
Anne Vermeir

‘Met een boek over oogyoga lukte het me niet om er mee aan de slag te gaan en het belandde al gauw in de kast. De oogyoga fundag is een hele praktische dag waarbij het hele plaatje aan bod komt. Niet alleen het fysieke maar ook het emotionele, psychische en het ziel-zijn kwamen aan bod. Voor mij werd het zo duidelijk dat er een verband is tussen al deze zijnstoestanden.

Ik heb er ten volle van genoten en heb bruikbare inspiratie opgedaan om er nu echt mee aan de slag te gaan.

Dank je, Els, voor deze ontspannende en heldere dag :)’

Anne Van Overloop