Heb je nood aan een ‘stok achter de deur’?

Twijfel je of je wel goed bezig bent?

Heb je een specifieke vraag over jouw ogen en oogyoga?

Loop je vast en wil je een nieuwe kijk op jouw ogen?

Blijft een echte doorbraak uit?

ELS to the rescue!

Reserveer een individuele sessie

‘Geef je ogen een boost’.

Tijdens deze individuele les ontrafelen we jouw situatie en ontvang je specifieke activiteiten en nieuwe inzichten omtrent jouw ogen zodat je sneller resultaat boekt en opnieuw gemotiveerd wordt.

De lessen worden online via videochat gegeven of ‘in levende lijve’ in Tielrode, België

Waarom zijn individuele sessies zó interessant?

Mijn ervaring leerde me dat opnieuw gaan zien met je eigen ogen een hoogst persoonlijk pad is. Wat voor de ene werkt, werkt niet voor de ander en omgekeerd. We zitten er vaak met onze neus zó op dat we ‘het’ bij onszelf niet zien bij wijze van spreken. Een andere kijk kan een groot verschil maken.

Zelf heb ik het járen ‘op mijn ééntje uitgevist’ – so to speak. Mijn pad naar helder zicht kent dan ook vele zijwegen en duurde l-a-n-g.

Vanaf het moment dat ik er voor koos om me maandelijks te laten opvolgen door een ‘vision teacher’ ging ik vooruit als nooit tevoren.

Ik wil je even laten weten dat het goed gaat met de oefeningen die je me gaf. Er is ook echt al een verschil, mijn zicht is helderder en ik zie scherper. We gaan er mee door en je hoort me als ik richting België kom.
Bedankt.

Rita Geerts

www.lesbarreaux.be

Oooh, interessant, ELS! Hoeveel kost dat?

Wel, je hebt 3 opties:

Aldous Huxley schrijft in zijn boek ‘The art of seeing’ over het belang van een ‘mentor’ of ’teacher’:

‘Printed instructions can never replace the personal ministrations of a competent teacher; nor is it possible, in a short book, to indicate exactly how much stress should be laid on any given technique in any given case of visual mal-functioning. Every individual has his or her particular problems. Equipped with adequate knowledge, any individual can discover the solution of those problems. But (espescially in difficult cases) a gifted and experienced teacher will certainly make the discovery much more expeditiously, and be able to apply his knowledge much more effectively, than the sufferer can do for himself.’

Geïnspireerd door de 10 geboden – die katholieke opvoeding toch 😉 –schreef ik de 6 geboden van ELS, een ludiek geheugensteuntje om de voornaamste goede kijkgewoontes te onthouden:

Bovenal ontspan je ogen

Staren, turen wordt niet gedogen

Knipper om de 2 seconden daarentegen

en blijf je ogen steeds bewegen.

Verplaats daarbij je blik gedurig en snel.

Adem tot slot optimaal en wel.

Els – Eye Love Seeing – D’hollander