Je dag optimaal starten en in schoonheid eindigen met oogyoga?

Even tussendoor een korte palmeersessie houden en genieten van een streepje ontspanning?

Het kan vanaf nu!

Met de geleide oogyogasessies van ELS voor elke gelegenheid.

Check them out 🙂

Relax yourself into good vision

Geleide oogyoga avondmeditatie

Vlak voor je gaat slapen is je brein erg vatbaar voor suggestie. Daar maken we tijdens de avondmeditatie gebruik van om nieuwe geloofsovertuigingen en goede kijkgewoontes aan te leren.

Bovendien zal je alle stress van de dag van je af kunnen schudden zodat je heerlijk ontspannen kan indommelen en ’s morgens lekker uitgerust en met nieuwe ogen uit je bed springt.

Met deze geleide oogyoga avondmeditatie wordt het zó eenvoudig en gemakkelijk om succesvol opnieuw te gaan zien met je eigen ogen.
Een ‘must have’ voor iedereen die goed voor zijn of haar ogen wil zorgen en serieus aan de slag wil met oogyoga.

Deze meditatie richt zich hoofdzakelijk tot je mentaal-spirituele lichaam en duurt 55 minuten

 

Prijs: € 18,50

Je dagelijkse oogyoga ochtendritueel

Ken je de basisactiviteiten uit de dr. Batesmethode en de oogyoga, maar vind je het lastig om ze consequent te gaan toepassen?

Heb je behoefte aan een structuur?

Deze geleide oogyogasessie nodigt je uit om elke dag ’s morgens tijd vrij te maken voor je ogen. Een recept om gegarandeerd je visuele vaardigheden te verfijnen en weer met je eigen ogen te gaan zien.

Gedurende 45 minuten leidt ELS – Eye Love Seeing 😉 – je langs alle belangrijkste oogyoga en dr. Bates basisactiviteiten. Je begint met voorbereidende activiteiten, gevolgd door een geleide palmeersessie, oefeningen met de letterkaart, affirmaties, de witte gloed en nog veel meer.

Begin vanaf nu met heerlijk ontspannen ogen aan je dag!

 

Prijs: € 15,00

Deze oogyogasessie is een proevertje uit het traject ‘De Roadmap Naar Helder Zicht’ waar je gedurende 10 weken stap voor stap leert hoe je succesvol weer met je eigen ogen gaat zien. HIER lees je er meer over.

Els is fantastisch! Ik heb mijn bril zelden nog nodig dankzij haar e-book! En ik ben van -3,5 naar -2 op mijn ogen!! Diegene die het testte kon zijn eigen ogen niet geloven 🙈🙈 Dank je, Els!!!
Celine Tytgadt

Ik wil je laten weten dat ik de cursus tot nu toe als erg fijn ervaar. Het mooie is dat ik ook al iets verschil ervaar. Ik doe de ontspanningsoefening elke dag, dagelijks zwaaien en palmen en af en toe zet ik mijn bril af. En ik merk dat het wat rustiger wordt voor mijn ogen en zelfs dat ik iets beter zie door mijn bril. Ik vind dat geweldig en een motivatie om door te gaan.
Je hebt een prettige stem om naar te luisteren daarom doe ik de visualisatie ook graag.
Hedy Mintjens

Vooral het zwaaien heeft bij mij een geweldig positief effect. Na het zwaaien – 5 à 10 minuten – waren de letters moeiteloos en goed leesbaar!
Frank van den Berg