It’s dangerous when people are willing to give up their privacy.’ – Noam Chomsky

Het is gevaarlijk wanneer mensen bereid zijn hun privacy op te geven.

Privacy policy

Jouw gegevens en privacy

In overeenstemming met de GDPR worden jouw gegevens in alle vertrouwen behandeld. Ze worden enkel opgenomen in de eigen bestanden van ELS – Eye Love Seeing – en zijn uitsluitend bestemd voor intern gebruik, klantenbeheer en eventuele promotieacties. Jouw gegevens worden nooit gebruikt voor commerciële doeleinden en worden nooit aan derden doorgegeven of verkocht.

Eye Love Seeing of ELS draagt zorg voor jouw privacy in overeenstemming met de bepalingen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) 2016/679 van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens.

In onderstaande tekst leggen we uit hoe ELS jouw persoonsgegevens verwerkt én gebruikt om jouw ervaring zo optimaal mogelijk te maken.

Wie zijn we?

ELS – Eye Love Seeing – D’hollander

Dwarsweg 1

9140 Tielrode

Belgium

elsatvanbinnenuitgezondpuntcom

Indien je na het doornemen van onze privacy verklaring vragen hebt hierover of contact met ons wil opnemen, kan dit via bovenstaande contactgegevens.

Welke informatie verzamelen we en waarom?

  • ELS nieuwsbrieven en gratis producten of diensten

Wanneer je je inschrijft op de nieuwsbrief of een gratis product of dienst aanvraagt, slaan we je voornaam, e-mailadres en eventueel Skype adres op. Jouw e-mailadres wordt veilig opgeslagen bij een derde partij, zijnde Active Campaign die instaat voor onze mailings. Voor de beveiliging van jouw data heeft ELS een verwerkersovereenkomst met dit gespecialiseerde bedrijf waardoor de veiligheid van je data contractueel verzekerd wordt op basis van door de Europese Commissie goedgekeurde modelclausules.

We sturen jou de nieuwsbrieven, gratis producten of diensten alleen via Active Campaign als je hier expliciet de toestemming voor hebt gegeven die je op elk moment weer kan intrekken.

Je kan op elk moment jouw gegevens raadplegen en aanpassen of uitschrijven via een link in de nieuwsbrieven.

We houden bij welke mails we jou sturen en meten of je deze mails opent. Op die manier zijn we zeker dat we jou relevante informatie sturen. In sommige gevallen meten we ook acties die voortkomen uit onze mails, zoals het aankopen van een product.

  • Social Media

We gebruiken social media om te communiceren over ons aanbod en nieuwtjes in het algemeen over ELS. Soms zullen we antwoorden op ‘comments’ die gericht zijn tot ELS –  Eye Love Seeing. Je ziet mogelijk ook advertenties van ELS op social media, gebaseerd op jouw interesses.

  • Cookies

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring voortdurend te verbeteren.

ELS gebruikt tracking cookies van sociale plugins en advertentiecookies. Hierdoor kunnen we gebruikers opsporen, of ze nu lid zijn van een sociaal netwerk of niet, met behulp van derde partij cookies voor bijkomende doeleinden zoals marketing en specifieke advertenties op maat en dit op basis van surfgedrag.

ELS  zal alleen first-party cookies gebruiken om uw gebruikerservaring op de site te verbeteren. We doen dit door specifieke informatie over jou als gebruiker te bewaren, zoals de gekozen taal, de bezochte pagina’s en de duur van de bezoeken.

Wat betreft cookies van derden – third-party cookies: deze cookies worden aangemaakt en op je computer bewaard door een andere (derde) partij dan de website van de ELS die je bezoekt voor het bewaren van surfgedrag.

Voorbeelden zijn sociale media zoals Facebook, maar ook Google Analytics. Dit is het systeem dat het meest wordt gebruikt om websitebezoeken te meten. Meer specifiek gaat het om:

Google Analytics

Google Adwords

New Relic

Hotjar

Facebook (pixel)

Door dit privacy beleid te accepteren, geef je ons toestemming om cookies van derde partijen te gebruiken voor advertentie- en trackingdoeleinden.

Met wie delen we jouw data?

Bij het aanvragen van een nieuwsbrief, een gratis of betalend product of dienst worden jouw persoonsgegevens veilig doorgegeven aan Active Campaign, Soofos, Mollie en/of Woocommerce. Deze verwerking gebeurt in het kader van de uitvoering van een contract en is nodig om jouw nieuwsbrief, gratis of betalend product of dienst te kunnen bezorgen.

Je voornaam en e-mailadres worden veilig opgeslagen bij Active Campaign

Verder geven wij de door jou verstrekte gegevens niet aan derden door tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is.

Hoe houden we jouw gegevens veilig?

We vinden het erg belangrijk dat jouw persoonlijke gegevens goed worden beschermd. Vandaar dat we dan ook de noodzakelijke technische en organisatorische maatregelen hebben getroffen om je persoonsgegevens adequaat te beschermen.

We gebruiken hiervoor methodes die standaard zijn bij het verzamelen en bewaren van een grote hoeveelheid persoonsgegevens. Geen enkele verzendmethode via internet of elektronische opslag is volledig veilig, dus ELS kan de absolute veiligheid niet garanderen.

Welke rechten heb je?

Als gebruiker heb je ook een aantal rechten die betrekking hebben op jouw persoonsgegevens. Als je één van die rechten wil inroepen, dan kan je jezelf best rechtstreeks tot ELS richten door een e-mail te sturen elsatvanbinnenuitgezondpuntcom.

Wij geven hier zo spoedig mogelijk gevolg aan en uiterlijk binnen de 30 dagen.

–      Recht op inzage en rechtzetting/rectificatie:

Je beschikt over het recht om alle persoonlijke gegevens die we van jou verzamelen in te kijken. Eventueel onjuiste of onvolledige gegevens kan je laten wijzigen of verwijderen.

–      Recht om te worden vergeten – wissingsrecht:

Je hebt altijd het recht om je gegevens te laten verwijderen uit onze databanken tenzij deze gegevens nodig zijn voor de uitvoering van een contract of het naleven van een wettelijke verplichting.

–      Recht om klacht in te dienen:

Indien je van mening bent dat we jouw gegevens onrechtmatig verwerkt hebben, heb je het recht een klacht in te dienen bij de Privacy commissie – Gegevensbeschermingsautoriteit.

–      Recht om toestemming in te trekken:

Als jouw persoonsgegevens verzameld werden, heb je het recht om op elk moment je toestemming in te trekken ook wanneer je in het verleden je toestemming gaf om deze persoonsgegevens te verwerken.

–      Recht op bezwaar:

Je hebt steeds het recht bezwaar te maken tegen verwerking van je persoonsgegevens als dit gebeurt zonder je toestemming en het niet nodig is de verwerking op een andere basis te laten gebeuren zoals de uitvoering van een contract of naleving van een wettelijke basis.

–      Recht op beperking van de verwerking:

Je beschikt over het recht om de verwerking van jouw persoonsgegevens (tijdelijk) stop te zetten.

ELS houdt je op de hoogte van aanpassingen van dit privacy beleid.

ELS zal dit privacy beleid in sommige gevallen bijwerken naar aanleiding van gewijzigde diensten, feedback van klanten of wijziging in de privacywetgeving.

ELS zal je steeds informeren via onze website of via onze gebruikelijke communicatiekanalen van elke inhoudelijke wijziging van een verwerkingsactiviteit. Indien de privacywetgeving dit vereist, zullen wij jouw toestemming vragen voor gewijzigde of nieuwe verwerkingsactiviteiten.