Inspireer en laat je inspireren
om opnieuw met je eigen ogen te leren zien.

Deel jouw ervaring met oogyoga, de dr. Batesmethode, ELS,
kortom met natuurlijk zien.
Hoe groot of hoe klein je vooruitgang ook is,
je moedigt hiermee je brillende medemens aan.
Onderschat de kracht van jouw getuigenis niet!

Zend via het contactformulier je ervaring naar me toe!

Yes, just do it 😉

Els is fantastisch! Ik heb mijn bril zelden nog nodig dankzij haar e-book! En ik ben van -3,5 naar -2 op mijn ogen!! Diegene die het testte kon zijn eigen ogen niet geloven 🙈🙈 Dank je, Els!!!
Celine Tytgadt

Met een boek over oogyoga lukte het me niet om er mee aan de slag te gaan en het belandde al gauw in de kast. De oogyoga fundag is een hele praktische dag waarbij het hele plaatje aan bod komt. Niet alleen het fysieke maar ook het emotionele, psychische en het ziel-zijn kwamen aan bod. Voor mij werd het zo duidelijk dat er een verband is tussen al deze zijnstoestanden.

Ik heb er ten volle van genoten en heb bruikbare inspiratie opgedaan om er nu echt mee aan de slag te gaan.

Dank je, Els, voor deze ontspannende en heldere dag 🙂

Anne Van Overloop

Vooral het zwaaien heeft bij mij een geweldig positief effect. Na het zwaaien – 5 à 10 minuten – waren de letters moeiteloos en goed leesbaar!
Frank van den Berg

Als je helemaal niets doet, dan blijven je ogen achteruit gaan, maar dankzij oogyoga en de dr. Batesactiviteiten ging mijn linkeroog inmiddels van -11,5 naar -10,25. Ik had met mijn rechteroog zelfs -12 en dat is nu -10,5.
Nanda Lichtleitner

‘Begeleid door Els en met de ‘Roadmap naar Helder Zicht’ in de hand ben ik een reis begonnen die heel veel verduidelijkt heeft van wat ik nota bene al eerder had vernomen. Door het volgen van de ‘Roadmap Naar Helder Zicht’ heb ik ontdekt hoe wezenlijk de mindset is, die ten grondslag ligt aan wazig zien en het verbeteren daarvan. Mijn zien is namelijk voor een groot deel op gewoonten gebaseerd. In deze cursus leerde ik die gewoonten te onderkennen en geleidelijk aan te wijzigen. Ik heb een heel aantal onderdelen zeer gewaardeerd, te weten:
• de affirmaties,
• de ingesproken meditaties die een absolute aanwinst blijken te zijn en overal te gebruiken, wanneer je die op je smartphone installeert en
• de vele aanvullende informatie d.m.v. de even zovele bijlagen.
De wijze waarop de cursus is opgezet, de zorgvuldige planning ervan en de opgewekte presentatie door Els hebben mij 10 weken lang steeds doen uitzien naar de volgende video lesdag.’
Ben Wardenburg, Heerde NL

Ik ben op 2 april naar de oogarts geweest. Een spontane reactie van de oogarts:  ‘Je ogen zijn heel gezond.’ De oefeningen die ik van jou geleerd heb, hebben hier zeker toe bijgedragen.

Ik merk dat ik – sinds ik jouw traject volg – nog meer ging leven zonder bril. Bedankt voor de bewustmaking die ik van jou mocht ontvangen.

Marleen Lemmens

De dag na de oogyogadag heb ik 25 blz. gelezen in een heel moeilijk boek en dat allemaal zonder bril.
Anne Vermeir

Met het e-boek van ELS aan de slag gegaan. Ik heb net mijn ogen laten testen. Mijn zicht is verbeterd.’
Ilse Van Roeyen

Ik wil je laten weten dat ik de ‘Roadmap’ tot nu toe als erg fijn ervaar. Het mooie is dat ik ook al iets verschil ervaar. Ik doe de ontspanningsoefening elke dag, dagelijks zwaaien en palmen en af en toe zet ik mijn bril af. En ik merk dat het wat rustiger wordt voor mijn ogen en zelfs dat ik iets beter zie door mijn bril. Ik vind dat geweldig en een motivatie om door te gaan.

Je hebt een prettige stem om naar te luisteren daarom doe ik de visualisatie ook graag.

Hedy Mintjes

Ik vond het tijdens de funshop een bijzondere ‘eye-opener’ dat ik nog zoveel kan zien ondanks mijn bijziendheid!

Kathleen Rasschaert

Het voordeel van een rasterbril voor mij is dat ik geen bril op sterkte meer hoef te dragen. Ik heb hem nu alleen nog maar nodig als ik wil lezen en geen goed licht heb en ik gebruik hem regelmatig aan de computer als ik iets typ. Lezen aan de computer lukt al goed. Dus ja, zonder sterktebril kun je veel sneller vooruitgaan qua verbeteren van je zicht. Je moet het gebruik even opbouwen, maar dan voelt het ook heerlijk ontspannen aan voor je ogen. Ik heb het rasterbrilletje trouwens steeds minder nodig. Als er goed licht is kan ik gewoon alles zien, ook kleinere letters. 

José Kneepkens

Ik wil je even laten weten dat het goed gaat met de oefeningen die je me gaf. Er is ook echt al een verschil, mijn zicht is helderder en ik zie scherper. We gaan er mee door en je hoort me als ik richting België kom.
Bedankt.

Rita Geerts

www.lesbarreaux.be

Komt hier jouw getuigenis?

Vertel ons jouw ervaring via het contactformulier